Ευρωδιαγνωστικη

Το Κέντρο

Δίπλα σας από το 1948.

Ευρωδιαγνωστική Α.Ε.

Ποιοι είμαστε

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και στην Ευρωδιαγνωστική πάντα λειτουργούμε με γνώμονα την σωστή και αξιόπιστη διάγνωση.

Για παραπάνω από μισό αιώνα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωδιαγνωστικής βρίσκεται κοντά σε ό,τι μπορεί να χρειαστείτε, παρέχοντας έγκυρη διάγνωση, φροντίδα και φυσικά ενημέρωση. 

Είμαστε ένα πρότυπο διαγνωστικό κέντρο και ακτινολογικό εργαστήριο, το οποίο εξελίσσεται μαζί με την οικογένεια που το λειτουργεί από το 1948. Διαθέτουμε όλες τις πιστοποιήσεις ISO και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και τεχνικές, που διαρκώς αναβαθμίζονται.

Στόχος του πολυϊατρείου μας είναι η διαρκής προσπάθεια για την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών υγείας.

Η Ευρωδιαγνωστική έχει ως βάση λειτουργίας τη συνεχή βελτίωση αλλά και την υπευθυνότητα προς τους ασθενείς & ασφαλισμένους που εδώ και 72 χρόνια μας τιμούν με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Πιστοποίηση

των αιματολογικών εξετάσεων από την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία.

Πιστοποίηση

βιοχημικών εξετάσεων και ορμονών από τον εθνικό φορέα ποιοτικού ελέγχου Ε.Σ.Ε.Α.Π.

Συνεχής Έλεγχος

στους τομείς της ασφάλειας των ακτινοβολιών και της πυρηνικής ασφάλειας από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ).

Πιστοποίηση

διασφάλισης ποιότητας και ποιοτικής διαχείρισης της επιχείρησης ISO 9001.

Εξοπλισμός

 Σκοπός μας είναι, πέρα από την ασφάλεια των ασθενών και την εγκυρότητα των εξετάσεων, να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και καινοτόμες αλλά αποτελεσματικές τχενικές.

Rose of Paracelsus

Η Ευρωδιαγνωστική υποψήφια για το διάσημο διεθνές βραβείο στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης “Rose of Paracelsus”. H Ευρωπαϊκή Ιατρική Ένωση και η Επιτροπή Socrates έχουν επιλέξει την Ευρωδιαγνωστική ως έναν από τους εξέχοντες εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ελλάδα. Το βραβείο αυτό απονέμεται στις καλύτερες κλινικές και επαγγελματίες υγείας αναγνωρίζοντας την άριστη φήμη τους, τις ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας, το εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό και τον σύγχρονο εξοπλισμό. Για το χορήγηση του βραβείου αυτού, ο επαγγελματισμός επιβεβαιώνεται όχι μόνο από τα επίσημα πρότυπα αλλά και από την εμπιστοσύνη των πελατών τους.