Τμηματα & Εξετασεις

Ψηφιακή
Μαστογραφία

Με αξιοπιστία & εγκυρότητα.

Απεικονιστικές Εξετάσεις

Μαστογραφία

Η Ψηφιακή Μαστογραφία αποτελεί την πρώτη διαγνωστική μέθοδο που διαθέτουμε σήμερα για τον έλεγχο του καρκίνου του μαστού, καθώς μπορεί να ανιχνεύσει τη νόσο σε πρώιμα στάδια, συχνά προτού γίνει αντιληπτή στην κλινική εξέταση του μαστού.

Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία συνιστά οι γυναίκες του γενικού πληθυσμού να κάνουν την πρώτη μαστογραφία στα 36 – 37 τους χρόνια. Αυτή θα αποτελεί την μαστογραφία αναφοράς για σύγκριση σε μελλοντικό έλεγχο ο οποίος θα πρέπει να επαναμβάνεται κάθε χρόνο μετά τα 40.

Μετά την ηλικία αυτή, πιθανόν να χρειάζεται μαστογραφία και με τομοσύνθεση (ανάλογα της πυκνότητας των μαστών). Γυναίκες με γενετική προδιάθεση, κληρονομικό ιστορικό (καρκίνου του μαστού ή ωοθηκών) ή με υψηλό κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου του μαστού, απαιτείται να ξεκινούν τον έλεγχο σε μικρότερη ηλικία με μαστογραφία ή MRM.

Στο Κέντρο μας διαθέτουμε τον τελευταίας τεχνολογίας μαστογράφο Philips MicroDose Mammography που προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα απεικόνισης με την ελάχιστη δυνατή ακτινοβολία.

Εξετάσεις:

Κόστος | €40

Ψηφιακή Μαστογραφία & Έγχρωμο Υπερηχογράφημα Μαστών | €60

Παρέχουμε πλήρες εύρος γυναικολογικών εξετάσεων. Δείτε εδώ.